Om orde te scheppen in uw app, kunt u een route uit uw favorieten verwijderen of een gedownloade route rechtstreeks vanuit uw persoonlijke ruimte verwijderen.
Toegang tot uw opgeslagen routes
Tik in de navigatiebalk onderaan het scherm op het tabblad Favorieten (hartvormig pictogram 🩵)
Bekijk de lijst met uw favoriete en gedownloade routes
Een route uit uw favorieten verwijderen
Zoek in het tabblad Favorieten de route die u wilt verwijderen
Tik op het blauwe hart 🩵 naast de titel
De route verdwijnt automatisch uit uw lijst
Een gedownloade route verwijderen
Zoek in het tabblad Favorieten de betreffende route (te herkennen aan het pictogram van een naar beneden wijzende pijl)
Tik op het pictogram Download (pijl naar beneden)
Er verschijnt een bevestigingsbericht: bevestig de actie om de route te verwijderen
✔️Let op: Het verwijderen van een route uit uw favorieten of downloads heeft geen invloed op uw geschiedenis van voltooide activiteiten. Uw opgeslagen routes en statistieken blijven ongewijzigd in uw profiel.
Belangrijk om te onthouden💡
Al uw gedownloade routes worden beheerd via het tabblad Favorieten (hartpictogram onderaan de pagina)
Favorieten: tik op het blauwe hart om het uit te schakelen
Downloads: tik op het pictogram van de naar beneden wijzende pijl en bevestig de verwijdering om het uit de lijst te verwijderen
Het verwijderen van een route uit favorieten of downloads verwijdert uw reeds voltooide activiteiten niet uit uw geschiedenis
Was dit artikel nuttig?
Artikelen in deze sectie
- Hoe voeg ik foto’s toe aan een activiteit?
- Hoe kan ik een uitgevoerde tocht beoordelen of van commentaar voorzien?
- Hoe verwijder ik een favoriete of gedownloade route in Decathlon Outdoor?
- Waar vind ik mijn gemaakte uitstapjes in de app?
- Wat gebeurt er als ik een activiteit sneller afrond dan de geschatte tijd?
- Hoe verwijder ik een begeleide tocht uit mijn geschiedenis?