Chcesz usunąć zapisane aktywności, być może dlatego, że zostały wykonane przez pomyłkę, są duplikatami lub po prostu chcesz uporządkować swoje historie? Oto jak to zrobić:
Przejdź do zakładki Profil, a następnie wybierz Aktywności
Otwórz aktywność, którą chcesz usunąć
Kliknij ikonę Usuń w prawym górnym rogu ekranu
To wszystko! 🎉
Twoja aktywność zostanie usunięta z historii, ale pozostanie zapisana w Twoim koncie aktywności sportowych na Decathlon, co pozwoli Ci zachować i otrzymać punkty lojalnościowe odpowiadające Twojej wykonanej aktywności tygodniowej.
⚠️ Nie jest jeszcze możliwe usunięcie aktywności przesłanej do moderacji lub już opublikowanej w katalogu Decathlon Outdoor. Jeśli chcesz usunąć ten typ aktywności, skontaktuj się z naszym wsparciem za pośrednictwem tego formularza.
Gotowy/a do posprzątania swojej historii? 🚀
Czy ten artykuł był pomocny?
Artykuły w tej sekcji
- Jak usunąć zapisane aktywności?
- Jak zmienić moją kreację, mój zapis?
- Co się dzieje po zaproponowaniu wyjścia na Decathlon Outdoor?
- Moja trasa została wysłana. Jak długo potrwa jej weryfikacja przez moderatorów?
- Dlaczego moje nagranie jest za krótkie?
- Dlaczego informacje o mojej trasie zostały zmienione?