Aby uporządkować swoją aplikację, możesz usunąć trasę z ulubionych lub skasować pobraną trasę bezpośrednio ze swojego konta osobistego.
Dostęp do zapisanych tras
Na pasku nawigacyjnym na dole ekranu naciśnij zakładkę Ulubione (ikona w kształcie serca 🩵)
Znajdź listę swoich tras dodanych do ulubionych oraz pobranych
Usuwanie trasy z ulubionych
W zakładce Ulubione znajdź trasę, którą chcesz usunąć
Naciśnij na niebieskie serce 🩵 obok jej tytułu
Trasa zostanie automatycznie usunięta z Twojej listy
Usuwanie pobranej trasy
W zakładce Ulubione znajdź odpowiednią trasę (oznaczoną ikoną strzałki w dół)
Naciśnij ikonę Pobieranie (strzałka w dół)
Pojawi się komunikat z potwierdzeniem: zatwierdź akcję, aby usunąć trasę
✔️Ważne: Usunięcie trasy z ulubionych lub pobranych nie wpływa na historię Twoich wykonanych aktywności. Twoje zapisane trasy i statystyki pozostają nienaruszone na Twoim profilu.
Co warto zapamiętać💡
Wszystkimi pobranymi trasami zarządzasz z poziomu zakładki Ulubione (ikona serca na dole strony)
Ulubione: naciśnij niebieskie serce, aby je dezaktywować
Pobrane: naciśnij ikonę strzałki w dół i potwierdź usunięcie, aby usunąć ją z listy
Usunięcie trasy z ulubionych lub pobranych nie usuwa Twoich aktywności już wykonanych z historii
Czy ten artykuł był pomocny?
Artykuły w tej sekcji
- Jak dodać zdjęcia do wycieczki?
- Jak mogę ocenić lub skomentować trasę?
- Jak usunąć ulubioną lub pobraną trasę w Decathlon Outdoor?
- Gdzie znaleźć moje zrealizowane wyjścia w aplikacji?
- Co się stanie, jeśli zakończę wycieczkę szybciej niż przewidywany czas?
- Jak usunąć wycieczkę z przewodnikiem z mojej historii?